Υπηρεσίες

Δομή & σχεδίαση συσκευασίας

Ένα από τα πιο απαραίτητα μέρη της συσκευασίας είναι ο σχεδιασμός του. Η εντυπωσιακή κατασκευή των κουτιών και η μοναδική φύση είναι απαραίτητη για την οικοδόμηση της μάρκας σας. Η ομάδα μας, με την εμπειρία πολλών ετών και το κίνητρο για τη δημιουργία νέων πραγμάτων, θα σας παρέχει εξειδικευμένες συμβουλές για τη συνολική αισθητική της συσκευασίας και πάνω από όλα τη λειτουργικότητα κάθε κουτιού.

Δημιουργία δείγματων

Για καλύτερη οπτικοποίηση και για την ολοκλήρωση της μοναδικότητας του κουτιού σας με όλες τις λεπτομέρειες που έχετε φανταστεί, προσφέρουμε την επιλογή της δημιουργίας δειγμάτων και πρωτοτύπων σχεδόν στην τελική του εμφάνιση.

service

Πώς να παραγγείλετε

Μετά από 15 και περισσότερα χρόνια εμπειρίας, έχουμε αναπτύξει βέλτιστες πρακτικές σχετικά με τις διαδικασίες παραγγελίας και παραγωγής μας.

Σχεδιασμός

Δημιουργούμε μοναδικό design για το προϊόν που έχετε επιλέξει, με βάση την ταυτότητα της μάρκας σας και τις συγκεκριμένες ανάγκες σας.

Παραγωγή

Δημιουργούμε και σας στέλνουμε ένα πρωτότυπο και μετά από την έγκρισή σας αρχίζουμε τη διαδικασία παραγωγής με βάση την παραγγελία σας.

Παράδοση

Μετά τη διασφάλιση ποιότητας, συσκευάζουμε προσεκτικά την παραγγελία σας και την στέλνουμε, έτσι ώστε να παραδοθεί σε σας την κατάλληλη στιγμή.

Πελάτες

Θέλετε να μεταφέρετε τη συσκευασία του προϊόντος σας στο επόμενο επίπεδο;