Η Εταιρία

Η  LG PACK  ιδρύθηκε το 2007 και αποτελεί δυναμική πρόταση στο χώρο της συσκευασίας, από ανθρώπους µε 30ετή και πλέον εμπειρία και γνώση στο αντικείμενο αυτό. Η εταιρία µας δραστηριοποιείται στον τομέα των γραφικών τεχνών, κυτιοποιίας, εκτύπωσης πάσης φύσεως χάρτινων συσκευασιών (κουτιών) και εκδόσεως εντύπων.

Από την ίδρυσή µας µέχρι και σήμερα, θέσαμε υψηλούς στόχους έχοντας ως κύριο μέληµά µας την άριστη και εγγυημένη ποιότητα στα προϊόντα που παράγουμε. Η παροχή της καλύτερης δυνατής εξυπηρέτησης προς τους πελάτες µας αποτελεί προτεραιότητα για όλους εμάς στην LG PACK. Παράλληλα αποτελεί δέσμευση για εμάς η συνεχής παρακολούθηση, αξιολόγηση και αναβάθμιση από τον σχεδιασμό έως το τελικό προϊόν, ώστε τα προϊόντα µας να ανταποκρίνονται πάντοτε στις μικρές ή μεγάλες ανάγκες των πελατών µας.

Οι κτιριακές εγκαταστάσεις της  LG PACK  βρίσκονται στην Βιομηχανική Περιοχή Σίνδου Θεσσαλονίκης, καλύπτοντας και τα δυο κτίρια μαζί έκταση 10.000 τ.µ., όπου µε τον σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό εξυπηρετείται κάθε ανάγκη της κάθετης  παραγωγικής µας διαδικασίας. Στους χώρους αυτούς παρέχονται όλες οι υπηρεσίες προεκτύπωσης, εκτύπωσης και μορφοποίησης, µε σκοπό την άρτια παραγωγή του τελικού προϊόντος.

Οι άνθρωποι

Χωρίς καμία αμφιβολία η πραγματική δύναμη της εταιρείας μας είναι το προσωπικό και η εμπειρία του σε κάθε θέση στην πρόοδο της εργασίας. Πάντα έτοιμη να ανταπεξέλθει στις δυσκολότερες ανάγκες των πελατών μας η ομάδα μας παρέχει επαγγελματική καθοδήγηση και Λύσεις.

Μπορούμε να παράγουμε και να νοιαζόμαστε για το περιβάλλον μας ταυτόχρονα. Αν φέρεσαι έξυπνα! Διαχειριστήκαμε τη χρήση ανακυκλωμένου χαρτιού και βοηθητικών προγραμμάτων εκτύπωσης φιλικών προς το περιβάλλον για την παραγωγή όλων των τύπων συσκευασίας με την ελάχιστη επιβάρυνση του Περιβάλλοντος.

Φροντίζουμε

Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας

Θέλετε να μεταφέρετε τη συσκευασία του προϊόντος σας στο επόμενο επίπεδο;