Προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

Από την 25.5.2018 εφαρμόζεται ο νέος Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου, γνωστός ως GDPR, με τον οποίο ενισχύεται η προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η «LOGO GRAMMA ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», με σεβασμό στα προσωπικά σας δεδομένα, εφαρμόζει τον νέο κανονισμό για την επεξεργασία τους και σας ενημερώνει αναλυτικά.

Μπορείτε να μας εμπιστευθείτε

Η «LOGO GRAMMA ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» συλλέγει προσωπικά σας δεδομένα με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, αλλά και την ενημέρωσή σας για νέα προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας.

Διαχειριζόμαστε αυτά τα στοιχεία με τη μεγαλύτερη υπευθυνότητα και δεν τα μεταφέρουμε ή μοιραζόμαστε με τρίτους χωρίς την άδειά σας.

Τι δεδομένα συλλέγουμε;

Συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε στοιχεία που βοηθούν στην επικοινωνία μας μαζί σας, την κατανόηση των αναγκών σας και την εξατομικευμένη εξυπηρέτησή σας.

Για όλους τους πελάτες μας:

  • Προσωπικά στοιχεία σας, όπως ονοματεπώνυμο, ΑΦΜ, ΔΟΥ, διεύθυνση
  • Στοιχεία επικοινωνίας, όπως ταχυδρομική διεύθυνση, e-mail, σταθερό και κινητό τηλέφωνο

Επιπλέον και κατά περίπτωση, ανάλογα με το είδος των προσφερόμενων ή παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών:

  • Δεδομένα που προκύπτουν από τη χρήση και τις συμβάσεις προϊόντων της «LOGO GRAMMA ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ»
  • Δεδομένα από πληρωμές που εκτελείτε και σχετικές υπηρεσίες

Σας ενημερώνουμε για όσα σας ενδιαφέρουν

Συλλέγουμε τα δεδομένα σας από διάφορες πηγές με τη συγκατάθεσή σας και πάντοτε σύμφωνα με το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο. Συνοπτικά, τα δεδομένα μπορεί να προέρχονται από πληροφορίες που εσείς επιλέγετε να μοιρασθείτε μαζί μας, από συμβάσεις και χρήση προϊόντων και υπηρεσιών της «LOGO GRAMMA ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» με τη συγκατάθεσή σας ή βάσει του νομοθετικού πλαισίου.

Από πού συλλέγουμε τα δεδομένα σας;

Προσωπικά δεδομένα και στοιχεία επικοινωνίας προέρχονται από στοιχεία που επιλέγετε εσείς να μοιραστείτε μαζί μας

Διαχειριζόμαστε τα δεδομένα σας με υπευθυνότητα

Επεξεργαζόμαστε τα στοιχεία που συλλέγουμε για την εκπλήρωση των υποχρεώσεών μας απέναντι στους Πελάτες μας και το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο.

Επίσης, για να επικοινωνούμε απευθείας μαζί σας σχετικά με τα προϊόντα που ήδη έχετε ή νέα προϊόντα και υπηρεσίες που ίσως σας ενδιαφέρουν, για προσφορές,  για να σας προσφέρουμε καλύτερες υπηρεσίες και να προσαρμόζουμε τα μηνύματα επικοινωνίας που λαμβάνετε στις ανάγκες και προτιμήσεις σας.

 

Γιατί συλλέγουμε τα δεδομένα σας και πώς τα επεξεργαζόμαστε; 

Η επεξεργασία των δεδομένων που έχουμε στη διάθεσή μας πραγματοποιείται για:

  • Την ταυτοποίησή σας και την επικοινωνία μας μαζί σας στο πλαίσιο των υποχρεώσεών μας απέναντί σας σε σχέση με προϊόντα της εταιρείας μας.
  • Την εκτέλεση των παραγγελιών σας και γενικά την ομαλή λειτουργία και την εκπλήρωση των υποχρεώσεών μας προς εσάς.
  • Τη συμμόρφωσή μας με τις υποχρεώσεις που επιβάλλονται από το εκάστοτε ισχύον νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο και τις εποπτικές απαιτήσεις, καθώς και με τις αποφάσεις αρχών ή δικαστηρίων.
  • Την ενημέρωσή σας σχετικά με την αξιοποίηση των προϊόντων ή υπηρεσιών μας, τις δυνατότητες και τα χαρακτηριστικά τους, όπως και για να κατανοήσουμε το βαθμό ικανοποιήσεώς σας από την εξυπηρέτηση και τις υπηρεσίες μας. Επίσης, για να κατανοήσουμε επιθυμίες και ανάγκες σας για το σκοπό της εξυπηρετήσεως σας.
  • Την προώθηση νέων προϊόντων και υπηρεσιών της εταιρείας προς υπάρχοντες και δυνητικούς Πελάτες κατόπιν ρητής συγκαταθέσεώς τους.

Στοιχεία επικοινωνίας υπεύθυνου επεξεργασίας δεδομένων

Επωνυμία: «LOGO GRAMMA ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ»

Διακριτικός Τίτλος: LG PACK

Διεύθυνση Έδρας: ΒΙ.ΠΕ ΣΙΝΔΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: +30 2310-570350

ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΜΑΣ  ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΣΚΗΣΗΣ ΤΟΥΣ  ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ  ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Αφού ενημερώθηκα πλήρως για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται η εταιρεία «LOGO GRAMMA ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» τα προσωπικά μου δεδομένα, παρέχω την ανεπιφύλακτη συγκατάθεσή μου σε αυτήν για την επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων, με σκοπό την ενημέρωσή μου για την προσφορά και προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών της «LOGO GRAMMA ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ»